Over Rudius Vastgoed

Kansrijk vastgoed transformeren naar zinvol gebruik.

Over Rudius

Rudius Vastgoed bv is een onafhankelijke vastgoedontwikkelaar en -investeerder, opgericht in oktober 2014 in Arnhem. We zijn actief in heel Nederland. We hebben een duidelijke vastgoedvisie, waarbij we ons richten om kansrijk vastgoed te transformeren naar duurzaam, zinvol gebruik. We willen hiermee een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid in steden.

Geschiedenis

Vastgoedbedrijf Rudius is opgericht door Koen Hensel en Ruben Twijnstra. Wij hebben een complementaire achtergrond in Projectontwikkeling, Vastgoedfinanciering en Beleggingen. Bij aanvang richtten we ons ten eerste op de verhuur van woningen en kantoren. Kansrijke, leegstaande kantoren transformeerden we om aan de grote vraag naar wonen in het sociale segment te voorzien. Vervolgens vormden duurzaamheid, een langjarige betrokkenheid bij de betreffende panden en een scherpe prijsstelling bij verhuur de basis voor een sterke groei van de portefeuille. Als gevolg dat onze portefeuille nu uit ruim 20 kantoren en appartementencomplexen bestaat in onder meer Haarlem, Tilburg, Eindhoven, Hoogeveen en Arnhem.

Highlights

Bekijk hier wat recent opgeleverde projecten van Rudius Vastgoed.

 •  
  Meander 651 Arnhem Beheer/Verhuur
 •  
  Edward Jennerstraat 340 Haarlem Transformatie

Aanpak

Hoewel transformeren van kantoren nog steeds de kernactiviteit van de onderneming is, is Rudius Vastgoed bv sinds enkele jaren ook actief geworden in sloop-nieuwbouwprojecten. Er zijn momenteel op verschillende locaties in Nederland ruim 600 appartementen in ontwikkeling. De onderneming is ambitieus in haar groeidoelstellingen en staat daarbij ook open voor gezamenlijke projecten met derden.

Rudius’ aanpak is ten eerste persoonlijk. We handelen eerlijk en doen wat we zeggen. Daarnaast zijn we transparant, toegankelijk, betrokken bij en flexibel naar onze huurders. Wij leveren goede kwaliteit voor de lange termijn. Bovendien staat het welzijn van huurders, dat zij zich comfortabel voelen, hoog op de agenda. Wij bieden daarnaast ook ondersteuning bij inrichting en het inzichtelijk maken van hoe het eindproject eruit komt te zien. 

“Met de transformatie van vastgoed, leveren we een positieve bijdrage aan de directe leefomgeving.”

Team Rudius Vastgoed

Rudius’ aanpak is ten eerste persoonlijk. We handelen eerlijk en doen wat we zeggen. Daarnaast zijn we transparant, toegankelijk, betrokken bij en flexibel naar onze huurders.

 • Ruben Twijnstra
  Ruben Twijnstra

  Ruben is partner en samen met Koen Hensel de drijvende kracht achter Rudius Vastgoed. Het gezamenlijke idee om leegstaand vastgoed een nieuwe bestemming te geven, ontstond in 2013.  Er waren vele leegstaande gebouwen, terwijl er een tekort was aan woonruimte. Met zijn ervaring bij vastgoedfinanciers ING en FGH Bank, is Ruben in staat snel in te zien of een project kansrijk is of niet.

   

   

 • Koen Hensel
  Koen Hensel

  Koen Hensel is na zijn opleiding bouwkunde in Amsterdam gaan werken bij lokale actieve vastgoedpartijen in regio Arnhem en Nijmegen. Hier heeft Koen zoch met name toegelegd op het beheer, onderhoud en verbouw van gebouwen.